Система локального пожежогасіння кухонного обладнання Brand Kitchen Safe, Харків
- В наявності
Ціну уточнюйте
- +380 (66) 558-72-60СІЗ та протипожежне обладнання
- +380 (68) 905-38-85Перезаряджання вогнегасників
СИСТЕМА ЛОКАЛЬНОГО ПОРОЖЕННЯ КУХОННОГО ОБОРУДАННЯ BRAND KITCHEN SAFE
Система локального пожежогасіння кухонного обладнання Brand Kitchen Safe використовується для пожежогасіння олій і жирів на об'єктах громадського харчування, кафе, ресторанів і промислових кухонь. Пожежники виробляються локально за площею вогнегасником Prevento®. Об'єктами захисту є поверхні плоских плит, фритюрниці, жаровні, сковороди з механізмом перекидання, грилі, фільтри парасольок і витяжних каналів.
Позначення системи під час замовлення та в іншій документації:
СЛПКО «BRAND KS |
-ХХ |
-X» |
ХХ |
ТУ У 29.2-30784208-008:2013 |
1 |
2 |
3 |
||
де: |
||||
1 - |
маса вогнегасного складу в модулі, кг; |
|||
2 - |
кількість балонів із вогнегасною речовиною (1 або 2); |
|||
3 - |
тип пуску: ЕМ — електричний і ручний пуск; МТ – механічний (запуск від тросової системи) та ручний пуск; |
Приклад позначення системи типу СЛПКО «BRAND KS-10-1» ЕМ:
де: |
|
|
|
|
|
|
|
|
10 - |
маса вогнегасного складу в модулі, кг; |
|||||
|
1 - |
кількість модулів із вогнегасною речовиною; |
|||||
|
ЕМ — |
електричний і ручний пуск; |
ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Найменування показників |
Тип системи |
|||
«BRAND KS-10-1» |
«BRAND KS-20-2» ЕМ |
«BRAND KS — 10-1» МТ |
«BRAND KS-20-2» МТ |
|
1. Місткість балона (балонів) з вогнегасною речовиною, не менш ніж л |
10,5±0,2 |
21,0±0,4 |
10,5±0,2 |
21,0±0,4 |
2. Місткість балона з газом вистьобувачем, не менш ніж л |
10,5±0,2 |
|||
3. Маса вогнегасної речовини, кг, не менш ніж |
10±0,1 |
20±0,2 |
10±0,1 |
20±0,2 |
4. Робочий тиск у балоні з газом вистежувачем, за температури 20oС±2oС, bar |
16±2 |
|||
5. Пробний тиск балонів модуля, барів |
26+1 |
|||
6. Тиск спрацювання запобіжної мембрани, bar |
24±2 |
|||
7. Діаметр умовного проходу випускного пристрою балона з вогнегасником, Ду, мм |
14 |
|||
8. Ресурс спрацьовувань упродовж терміну експлуатації, раз, щонайменше |
5 |
|||
9. Приєднувальна різь під манометр |
M10x1 |
|||
10. Приєднувальна різь модуля до трубопроводу |
М 24х1,5 |
|||
11. Повна маса модуля, кг, не більш ніж |
23 |
33 |
35 |
53 |
12. Інерційність, с, не більш ніж |
5 |
|||
13. Час виходу ОВ 95% за масою, с, не більш ніж |
40 |
80 |
40 |
80 |
14. Вогнегасна здатність (тушкування плоских поверхонь), м2 |
8 |
16 |
8 |
16 |
15. Максимальна кількість розпилювачів |
8 |
16 |
8 |
16 |
16. Максимальна довжина трубопроводу, м |
20 |
24 |
20 |
24 |
17. Термін експлуатації модуля, років, не менш ніж |
10 |
Принцип дії системи локального пожежогасіння кухонного обладнання BRAND-KS:
У разі виникнення загоряння (достигання температури спрацьовування детекторів) механічна або електрична система виявлення запускає систему (відкриває клапан ЗПК пускового балона).
Під час спрацьовування (відкривання клапана) запірно-пускового пристрою (далі ЗПК), газ-вистільник зі з'єднувальної трубки подається в балон з ОВ, який через випускний пристрій надходить у розподільний трубопровід і через насадки, встановлені на , подається на поверхню, що захищається.
ОТРИМИЙ ДІЗ СИСТЕМИ
Малюнок 1 Система з механічним пуском
1 — модуль BKS; 2 — трубопровід; 2.1 – насадки; 3 — тросова система виявлення; 3.1 — теплові детектори; 4 — жаровня; 5 – фритюрниці; 6 — гаряча поверхня; 7 – плита;
Малюнок 2 Система з електричним пуском
1 – модуль; 2 — трубопровід; 2.1 – насадки; 3 – тепловий детектор (лінійний вапна); 3.1 — шлейф керування; 3.2 — прилад керування; 3.3 — блок дистанційного керування; 4 — сковорода; 5 – фритюрниці; 6 — гаряча поверхня; 7 — жаровня;
- Ціна: Ціну уточнюйте