Продавець БРАНД ТРЕЙД розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
33 відгуків
promo_banner
Впровадження і розробка систем гасіння
+380 (68) 535-90-01Проектний відділ
+380 (66) 558-72-60СІЗ та протипожежне обладнання
+380 (68) 905-38-85Перезаряджання вогнегасників
Додати відгук

Система локального пожежогасіння кухонного обладнання Brand Kitchen Safe, Харків

  • В наявності

Ціну уточнюйте

Замовлення тільки за телефоном

+380 (68) 535-90-01
Проектний відділ
  • +380 (66) 558-72-60
    СІЗ та протипожежне обладнання
  • +380 (68) 905-38-85
    Перезаряджання вогнегасників
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Система локального пожежогасіння кухонного обладнання Brand Kitchen Safe, Харків
В наявностіСистема локального пожежогасіння кухонного обладнання Brand Kitchen Safe, Харків
Ціну уточнюйте
+380 (68) 535-90-01
Проектний відділ
  • +380 (66) 558-72-60
    СІЗ та протипожежне обладнання
  • +380 (68) 905-38-85
    Перезаряджання вогнегасників
Опис
Інформація для замовлення

СИСТЕМА ЛОКАЛЬНОГО ПОРОЖЕННЯ КУХОННОГО ОБОРУДАННЯ BRAND KITCHEN SAFE

 

Система локального пожежогасіння кухонного обладнання Brand Kitchen Safe використовується для пожежогасіння олій і жирів на об'єктах громадського харчування, кафе, ресторанів і промислових кухонь. Пожежники виробляються локально за площею вогнегасником Prevento®. Об'єктами захисту є поверхні плоских плит, фритюрниці, жаровні, сковороди з механізмом перекидання, грилі, фільтри парасольок і витяжних каналів.

Позначення системи під час замовлення та в іншій документації:

СЛПКО «BRAND KS

-ХХ

-X»

ХХ

ТУ У 29.2-30784208-008:2013

 

1

2

3

 

де:

 
 

1 -

маса  вогнегасного складу в модулі, кг;

 

2 -

кількість балонів із вогнегасною речовиною (1 або 2);

 

3 -

тип пуску:

ЕМ — електричний і ручний пуск;

МТ – механічний (запуск від тросової системи) та ручний пуск;

 

Приклад позначення системи типу СЛПКО «BRAND KS-10-1» ЕМ:

де:

 

 

 

 

 

 

 

 

10 -

 маса  вогнегасного складу в модулі, кг;

 

1 -

 кількість модулів із вогнегасною речовиною;

 

ЕМ —

 електричний і ручний пуск;

 

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Найменування показників

Тип системи

«BRAND KS-10-1»

«BRAND KS-20-2» ЕМ

«BRAND KS — 10-1» МТ

«BRAND KS-20-2» МТ

1. Місткість балона (балонів) з вогнегасною речовиною, не менш ніж л

10,5±0,2

21,0±0,4

10,5±0,2

21,0±0,4

2. Місткість балона з газом вистьобувачем, не менш ніж л

10,5±0,2

3. Маса вогнегасної речовини, кг, не менш ніж

10±0,1

20±0,2

10±0,1

20±0,2

4. Робочий тиск у балоні з газом вистежувачем, за температури 20oС±2oС,   bar

16±2

5. Пробний тиск балонів модуля, барів

26+1

6. Тиск спрацювання запобіжної мембрани, bar

24±2

7. Діаметр умовного проходу випускного пристрою балона з вогнегасником, Ду, мм

14

8. Ресурс спрацьовувань упродовж терміну експлуатації, раз, щонайменше

5

9. Приєднувальна різь під манометр

M10x1

10. Приєднувальна різь модуля до трубопроводу

М 24х1,5

11. Повна маса модуля, кг, не більш ніж

23

33

35

53

12. Інерційність, с, не більш ніж

5

13. Час виходу ОВ 95% за масою, с, не більш ніж

40

80

40

80

14. Вогнегасна здатність (тушкування плоских поверхонь), м2

8

16

8

16

15. Максимальна кількість розпилювачів

8

16

8

16

16. Максимальна довжина трубопроводу, м

20

24

20

24

17. Термін експлуатації модуля, років, не менш ніж

10

 

Принцип дії системи локального пожежогасіння кухонного обладнання BRAND-KS:

У разі виникнення загоряння (достигання температури спрацьовування детекторів) механічна або електрична система виявлення запускає систему (відкриває клапан ЗПК пускового балона).

Під час спрацьовування (відкривання клапана) запірно-пускового пристрою (далі ЗПК), газ-вистільник зі з'єднувальної трубки подається в балон з ОВ, який через випускний пристрій надходить у розподільний трубопровід і через насадки, встановлені на , подається на поверхню, що захищається.

 ОТРИМИЙ ДІЗ СИСТЕМИ

BKS MX

Малюнок 1 Система з механічним пуском 

1 — модуль BKS; 2 — трубопровід; 2.1 – насадки; 3 — тросова система виявлення; 3.1 — теплові детектори; 4 — жаровня; 5 – фритюрниці; 6 — гаряча поверхня; 7 – плита;

 BKS EM

Малюнок 2 Система з електричним  пуском 

1 – модуль; 2 — трубопровід; 2.1 – насадки; 3 – тепловий детектор (лінійний вапна); 3.1 — шлейф керування; 3.2 — прилад керування; 3.3 — блок дистанційного керування; 4 — сковорода; 5 – фритюрниці; 6 — гаряча поверхня; 7 — жаровня;

  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner